Har du og dit band heller ikke et banner? Få et nu med rabat!

Er du også et af de bands, som ikke har et banner?

banner-er-ofte-bedre-end-projekter

Et banner er ofte bedre end en projekter som bagtæppe. Hvorfor kan du se her. En projekter virker kun godt, hvis der er helt mørkt, scenelyset ikke er for kraftigt og at projekteren er kraftig = dyr! .

Hvis svaret er ja, kommer her en lille opsang! At lave musik er svært, og det er ikke nemt at skille sig ud fra andre rent musikalsk. Derimod har man som band et banner, skiller man sig ud. Publikum har nemmere ved at huske en, samtidig med at man signalerer tydeligt til publikum, at her står et seriøst og professionelt band. Og så er det næsten ligegyldigt, om man er det eller ej, for et banner signalere professionalisme.

Personligt kan jeg simpelthen ikke forstå, at der er så få bands, der har et banner. Det er nemlig utroligt nemt at få lavet, og du kan få et banner for under to tariffer, og så kan du trække det fra i skat. Så i min verden er der ingen undskyldning…FÅ SÅ DET BANNER!

Få rabat på dit banner

Når jeg kommer med mit “banner” råd til bands, bliver jeg af og til spurgt, om jeg kender et godt firma, der sælger bannere – og det gør jeg. Her er to grunde til, at jeg anbefaler Boogii (konceptas).

  1. Ejeren Henrik er selv musiker, og Boogii startede i sin tid med at lave hjemmesider til musikere.*
  2. De går op i personlig service, og priserne er yderst fornuftige.

Men det bliver endnu bedre, for Henrik har givet mig en stak rabatkoder, jeg kan forære til nogle, som står og mangler et banner…hvilket der er mange af jer, der gør;0)

Sådan får du 10% rabat på dit næste banner

• Send mig en mail til:
mail@kristiankoch.dk
• Så sender jeg en rabatkode

Du kan selvfølgelig få dit banner i mange forskellige størrelser. Læs mere om bannere her.

* Henrik har været så rundhåndet, at du også kan bruge rabatten, hvis du står og mangler en hjemmeside.

Tags:

No comments yet.

Leave a Reply

UA-19940746-1