Jeg har brug for din hjælp! Vind en bog!

Jeg er ved at skrive en bog om sceneoptræden, og jeg har brug for din hjælp!

Et bud på hvordan bogen kunne se ud.

Jeg står i den lykkelige situation, at mange musikere har efterspurgt en bog fra min side om sceneoptræden. Det har givet mig blod på tanden! Derfor er det ikke længere nogen hemmelighed, at jeg over længere tid, har været i gang med at skrive en bog med arbejdstitlen: “Ud Over Scenekanten – Metoden der vil gøre dig bedre på scenen som musiker, så publikum får en større koncertoplevelse”. Hvis alt går som planlagt, kommer den ud i slutningen af 2015.

Det er her du kommer ind! Vind en bog

Jeg vil hade, at jeg har glemt at skrive om noget, du vil elske at læse om. Derfor har jeg brug for dine inputs…hvis du altså gider:0) Hvis du vil bruge 2 minutter på at svare på tre korte spørgsmål, vil jeg blive lykkelig:

Gør mig lykkelig og svar på 3 hurtige spørgsmål her.

Til den af jer, der kommer med de bedste inputs, sørger jeg selvfølgelig for, at der kommer en gratis bog med posten som tak for hjælpen…når bogen er færdig:0)

Jeg håber, vi snart ses!
Kristian Koch

Ps.Kender du en, som er en haj til at læse korrektur, må du mægtig gerne skrive en mail til mig!!

Pps. Jeg har lavet en mini e-bog. Hvis du ikke har læst den endnu, kan du hente den nedenunder her.

tilmeld-dig-vores-nyhedsbrevx633xhoej

Bliv bedre på scenen som musiker - få styr på dit grej

Få mine 5 bedste grejtips, der vil gøre din performance på scenen som musiker meget bedre!

Få forklaringen bag hvorfor 5 simple grej tips kan forbedre din performance hurtigt og effektivt, så både du og publikum får en bedre koncertoplevelse.

Skriv dig op til mit nyhedsbrev, og du får min mini e-bog gratis.

* = Obligatorisk felt

Tags:

Trackbacks/Pingbacks

  1. Videoblog #2: Lys | UD OVER SCENEKANTEN - 23/10/2015

    […] til jeg kommer ind på lys i dette indlæg, skyldes at jeg fik en kommentar i forbindelse med, jeg stillede 3 spørgsmål til mine modtagere af mit nyhedsbrev. Carsten A. skrev følgende: “For mig som koncert afvikler kan jeg godt tit […]

Leave a Reply

UA-19940746-1