Min bog Ud Over Scenekanten har været ude præcist 1 år i dag – den blev udgivet d. 29.11.16. Det er gået over alle forventninger. Jeg havde håbet på at sælge 200 styk det første år og 500 i alt efter 4-5 år. Men her på 1 års dagen har jeg solgt over 600!!!

> HENT 3 GRATIS KAPITLER FRA UD OVER SCENEKANTEN HER

Det der er endnu mere vildt er modtagelsen af bogen. Flere gange om måneden modtager jeg rosende mails fra musikere, der har haft stor glæde af bogen. Men bedst af alt hører jeg oftere og oftere de udtryk, jeg introducerer i bogen, blive brugt i musikbranchen. Det var mit helt store mål med bogen, da jeg altid har ment, vi manglede et sprog i musikbranchen omkring vores sceneoptræden.

Så alt i alt er de millioner af bekymringer jeg gik rundt med, i de 6 år jeg skrev på bogen, blevet gjort til skamme.

Det skal fejres

Derfor kan du nu hente de tre første kapitler fra min bog (72 sider). Du kan læse mere om:

  • Hvordan du opbygger den perfekte sætliste.
  • Hvordan du kommer i den rette stemning.
  • Det vigtigste spørgsmål du kan stille dig selv, når det kommer til performance.

 

>> Hen de tre gratis kapitler fra Ud Over Scenekanten her (PDF)

PS. Hvis du gerne vil have fat i hele bogen, kan du sende mig en mail mail@kristiankoch.dk eller købe den på Saxo.com, ved at klikke her.