Står du over for en vigtig showcase, tourne eller koncertrække, hvor det er vigtigt, at du kommer ud over scenekanten med din musik, og hvor du vil sikre dig, at publikum får en stor koncertoplevelse – så er du kommet til det rette sted.

I over 12 år har jeg som live-producer (stagecoach) hjulpet musikere med alt fra at producerer deres koncerter til at coache bands og solister i stageperformance.

På samme måde som en producer producerer din musik i studiet, producerer jeg som live-producer din musik og din performance, så du giver dit publikum den bedst tænkelige koncertoplevelse.

Hvem hjælper jeg?

Jeg har coachet alle genre fra pop, rock og hip-hop til folkemusik, børnemusik, jazz og DJ’s. Jeg har coachet solister, duoer, trioer, kvartetter, bands med op til 11 medlemmer, bigbands og kor. Jeg har coachet alt fra upcoming musikere til verdens kendte artister.

Hvad jeg prøver at sige er: Det er ligegyldigt, om du er kendt eller ukendt, om I er mange på scenen eller kun dig, om du spiller hardcore dødsmetal, blød pop eller elektronisk musik. så kan jeg hjælpe.

Tid og sted

Det varierer meget, hvor langt tid jeg arbejder med de forskellige musikere, jeg coacher. Det afhænger af behov og økonomi. Nogle coacher jeg i et par timer, andre arbejder jeg i flere dage – nogle i uger. Helt afhængig af mål og ønsker. Coachingen/produktionsøveren sker både i øvelokalet, i private omgivelser og selvfølgelig på spillesteder.

Se mig i aktion

Her kan du se mig i aktion, hvis du vil vide mere om, hvad jeg tilbyder.