Denne artikel burde være obligatorisk læsning for alle musikere

Niels Hausgaard kommer med gode råd.

Jeg har altid været stor fan af Niels Hausgaard. Ikke så meget på grund af hans musik, men på grund af hans evne til at performe. Han kan lægge en hel sal ned med underfundige historier, skarpe politiske holdninger og en jysk lune… selv sjællændere elsker:0)

Eminente gode råd

Fornylig publicerede Information en artikel med Niels Hausgaard, hvor han kommer med sine bedste råd til en ung troubadour. Jeg ved ikke, om det er fordi, jeg er fan, men jeg synes, det er nogle eminente gode råd, han kommer med. Jeg synes faktisk, det var så godt, at jeg bad om og fik lov til at have artiklen med som forord i min nye bog, ”Ud Over Scenekanten”!

I mine øjne er rådene så gode, at artiklen burde være obligatorisk læsning for alle os musikere. Bedøm selv:0)

Læs artiklen her: Brev til en ung troubadour

> Eller download artiklen som PDF

Indtil næste gang, må du have en rigtig dejlig dag
– og få nu givet nogle gode koncertoplevelser til dit publikum!

Mvh
Kristian Koch

Scenecoach og liveproducer Kristian Kochtilmeld-dig-vores-nyhedsbrevx633xhoej

Bliv bedre på scenen som musiker - få styr på dit grej

Få mine 5 bedste grejtips, der vil gøre din performance på scenen som musiker meget bedre!

Få forklaringen bag hvorfor 5 simple grej tips kan forbedre din performance hurtigt og effektivt, så både du og publikum får en bedre koncertoplevelse.

Skriv dig op til mit nyhedsbrev, og du får min mini e-bog gratis.

* = Obligatorisk felt