ud-over-scenekanten-signeringSenest onsdag kan du få fingrene i en unik udgave af min bog!

Det er ærlig talt kommet lidt bag på mig, men rigtig mange har efterspurgt en signeret udgave af min bog: Ud Over Scenekanten. Det kan ikke lade sig gøre, med den aftale jeg har med Saxo.com.

men!

Jeg har en stak bøger, jeg har råderum over. Så på onsdag vil jeg signere bøger og sende dem torsdag morgen, så de er fremme inden juleaften. Så hvis du vil have fingrene i en unik kopi, skal jeg senest vide det onsdag d. 14.12.2016

HVORDAN OG HVOR MEGET?
En signeret udgave af bogen plus forsendelse koster 450.- Det skal lige nævnes, at du kan få den billigere her. Der er dog forskel. Bogen jeg har er med tykkere papir og offsettryk cover. Så den er lige en lille tand finere:0)

Hvis du ønsker en signeret udgave, skal du gøre følgende:

  • Skriv til følgende mail med følgende i emnefeltet: “Signering af bog”
    mail@kristiankoch.dk
  • I mailen skal du skrive navn og adresse plus navnet på personen, der skal have bogen, hvis den ikke er til dig selv.
  • Overfør 450.- via mobilepay til
    Tlf.: 61338833
  • Eller 450.- via bankoverførsel:
    Reg. Nr: 2132 Konto. Nr: 0719603637

VIGTIGT!!!
HUSK AT SKRIV DIN FULDE ADRESSE OG NAVNET PÅ PERSONEN BOGEN SKAL SIGNERES TIL.

> Læs mere om bogen her.

Indtil næste gang, må du have en rigtig dejlig dag
– og få nu givet nogle gode koncertoplevelser til dit publikum!

Mvh
Kristian Koch

Scenecoach og liveproducer Kristian Koch