To-Do or Not-To-Do #4Det er ikke ofte – men af og til oplever man noget til koncerter, man aldrig har set før. I denne live-video fra Mutemath, gør de ting, som jeg aldrig har set før.

Jeg elsker at arbejde med bands, der leger med deres koncerterudtryk, og som ikke er bange for at afprøve forskellige ting. Så Mutemath – I ringer bare!

Når det så er sagt, er dette indlæg ikke tiltænkt som en skjult hentydning til, at alle bands skal gøre, som Mutemath gør her i videoen. Det vigtigste er, at man agerer, så man understøtter musikken. En vigtig pointe er dog, at det er en rigtig god idé, at krydre ens koncert med visuelle udtryk, da det får publikum til at lytte endnu mere til musikken.

Tilsidst vil jeg lige sige stor tak til Lasse Fischer, musiker og faglig sekretær for DMF, fordi han introducerede mig til denne video. Jeg sætter stor pris på, at I deler alle jeres gode videoer med mig!
Nu til det vigtigste! Spol ikke i videoen! God fornøjelse! – Og skulle du have en kommentar til videoen, skal du ikke holde dig tilbage!

tilmeld-dig-vores-nyhedsbrevx633xhoej

Bliv bedre på scenen som musiker - få styr på dit grej

Få mine 5 bedste grejtips, der vil gøre din performance på scenen som musiker meget bedre!

Få forklaringen bag hvorfor 5 simple grej tips kan forbedre din performance hurtigt og effektivt, så både du og publikum får en bedre koncertoplevelse.

Skriv dig op til mit nyhedsbrev, og du får min mini e-bog gratis.

* = Obligatorisk felt