Kristian Koch kommer med gode råd og videoer omkring musikeres sceneoptrædenHer kommer en video og et råd til alle på årets Roskilde Festival – se Future Island i aften på Avalon kl. 01.00. Til alle andre kommer her en liveoptræden fra bandet på David Letterman Show, som du helt sikkert skal se.

Jeg er ret fascineret af forsangerens optræden. På den ene side, er jeg ikke synderlig vild med hans optræden, simpelthen fordi den fjerner for meget opmærksomhed væk fra musikken. På den anden side, så kan jeg ikke lade være med at kikke på ham, og føle mig godt underholdt – og interessen for deres musik er steget…så det er vel godt? En ting er sikkert…gør ikke som resten af bandet! Hvad siger du? Elsker du forsangeren eller hader du ham?

tilmeld-dig-vores-nyhedsbrevx633xhoej

Bliv bedre på scenen som musiker - få styr på dit grej

Få mine 5 bedste grejtips, der vil gøre din performance på scenen som musiker meget bedre!

Få forklaringen bag hvorfor 5 simple grej tips kan forbedre din performance hurtigt og effektivt, så både du og publikum får en bedre koncertoplevelse.

Skriv dig op til mit nyhedsbrev, og du får min mini e-bog gratis.

* = Obligatorisk felt