Bliv bedre til at speake mellem numrene. Hjælp til snakke mellem numrene.At snakke mellem numrene er noget mange musikere frygter, og noget få mestrer. I denne To-Do or Not-To-Do video vil jeg introducere dig til én, som mestrer det.

Inden du ser videoen, har jeg lige et spørgsmål. Hvis jeg laver et endags kursus med fokus udelukkende på speak (snakke mellem numrene), vil du så komme? Selvfølgelig med forudsætning at tidspunkt, pris og sted passer dig? Skriv en mail eller en kommentar her, så kommer du på en listen over dem, der bliver inviteret først, hvis der er interesserede nok…selvfølgelig 100% uforpligtende.

Jens Lekman

Nu til videoen. Manden hedder Jens Lekman. Han er svensk. Han speaker og synger på engelsk. Mere ved jeg ikke, da jeg lige er blevet introduceret til ham af forfatter og blogger Danni Travn. Læs Dannis kyndige musikindlæg her: Bloggers By Choice
Det Jens Lekman gør så godt i denne video er brugen af “billeder” i sit speak. Det du især skal lægge mærke til er, hvor naturligt og ubesværet man lever sig ind i hans fortælling. Det skyldes b.la. brugen af “billeder”.

God fornøjelse.

tilmeld-dig-vores-nyhedsbrevx633xhoej

Bliv bedre på scenen som musiker - få styr på dit grej

Få mine 5 bedste grejtips, der vil gøre din performance på scenen som musiker meget bedre!

Få forklaringen bag hvorfor 5 simple grej tips kan forbedre din performance hurtigt og effektivt, så både du og publikum får en bedre koncertoplevelse.

Skriv dig op til mit nyhedsbrev, og du får min mini e-bog gratis.

* = Obligatorisk felt