To-Do or Not-To-Do video #1

Kristian Kochs sceneoptræden sjove video sceneoptrædenFolk er meget søde til at dele sjove, gode, kiksede, underholdende, tåkrummende videoer med mig. Hold dig ikke tilbage! Har du en sjov Youtube video, skal du endelig sende den til mig, så lover jeg at smide den på min blog, hvis den er god nok. Tilgengæld lover jeg at smide et link til dit band, hvis du skulle have lyst.

Første video ryger i den tåkrummende kategorien. Lov mig at du ikke griner;0)

tilmeld-dig-vores-nyhedsbrevx633xhoej

Bliv bedre på scenen som musiker - få styr på dit grej

Få mine 5 bedste grejtips, der vil gøre din performance på scenen som musiker meget bedre!

Få forklaringen bag hvorfor 5 simple grej tips kan forbedre din performance hurtigt og effektivt, så både du og publikum får en bedre koncertoplevelse.

Skriv dig op til mit nyhedsbrev, og du får min mini e-bog gratis.

* = Obligatorisk felt

2015-02-23T14:07:47+01:00

Skriv en kommentar