Ave

“Ave har været meget glade for at arbejde med Kristian Koch.

Kristian har givet os flere nye tanker at tage med på scenen, således vi kan diskutere fremtoning med lidt flere aspekter end tidligere. Han formåede at finde de fællesnævnere vi havde i vores ellers noget spredte erfaringsniveau, og har dermed givet os et fælles ståsted at arbejde videre ud fra. Det hele blev formidlet på en positiv og glad facon, og har lagt kimen til lyst og inspiration til at arbejde videre.”

Didium & The Black Bonnie Picture

“Da vi stod og havde vundet Starfighters troede vi ikke selv at vi kunne blive et meget federe live band. Efter bare en enkelt aften i et forestående, længere forløb med Kristian som coach, blev vi hurtigt klar over at begrebet “god live performance” var større end vi lige havde regnet med. Det kan være uendeligt svært at se sig selv som en helhed, og forstå hinandens funktioner, svagheder og styrker mm. i et band 100%, når man samtidig er dybt fokuseret på sin egen præstation og det publikum man står overfor.

Kristian har talentet for at spotte de her ting med det samme, og er super dygtig til at få sine artister med på sine idéer, dels igennem sine evner som skuespiller, og dels igennem en naturlig indforstået pædagoisk tilgang til mennesker og musikere som sådan. På den landsdækkende turné vi skulle ud på da vores forløb med Kristian var overstået, følte vi os styrket og mere sammentømret end vi nogensinde havde gjort det før. Vi vidste pludselig præcis hvad der virkede for os, og hvordan vi kunne gøre hinanden lækre på scenen og levere varen som enhed, og ikke bare som individer – samtidig med at vi spillede bedre end nogensinde…

Mit eneste råd til dig derude, med et band du mener ikke kan blive federe er – ring til Kristian Koch og få en sludder! – Det vil du med garanti ikke fortryde “

Franck White Duo

“Som etablerede musikere har det været en utrolig eye-opener at følge Kristian Koch´s kursusforløb først via DMF´s Banddoktor katalog og siden på et Artlab kursus, hvor han underviste sammen med historiefortælleren Carsten Islington. Vores forestilling om at være udadvendt på scenen blev sat grundigt på prøve og det interessante er, at musikken er kommet til at lyde bedre, – vi er både blevet bedre til at give udtryk for vores glæde ved musikken og til at spille sammen.

Vi har desuden bemærket at publikum får en større og mere intens live oplevelse. Dette har helt tydeligt også gjort det nemmere for os at lave aftaler med spillestederne. Den udvikling tilskriver vi alene Kristian Koch´s kurser.”

La La Naive

“Kristians udgangspunkt er, at ved hjælp af teknikker kan man komme til at blive mere klar i sit udtryk både udadtil og indadtil, og at vi ikke som musikere skal spille skuespil, men blot gøre os bevidste om hvilke signaler vi sender, så vi ikke står i vejen for musikken. Vi var i La La Naive meget begejstrede for Kristians approach. Vi mærkede også at han selv er musiker og dermed kender alt til hvilke ting der kan være svære på scenen. Hans argumenter for vigtigheden af det performancemæssige arbejde, holdningen til publikum, interaktion og kommunikation på scenen, gik lige ind og gav rigtig god mening for os alle.

Kristian hjalp os med at skabe en klarhed i forhold til hvad en koncert er, og hvordan vi kan vælge at arbejde på at få et godt show op at køre. Han gav os en fælles referenceramme, gjorde det enkelt for os at kommunikere omkring opbygningen af en koncert, og fik os til at definere os selv som band, og vores roller i bandet, overfor hinanden. Kristian er skarp til at spotte svagheder og styrker hos et band og det virker som om han arbejder meget intuitivt, så hver session er tilpasset det enkelte bands energi.”

Malene Langborg

“I forbindelse med min opstart af nichevirksomheden koncertforedrag.dk søgte jeg råd hos Kristian Koch. Han overværede generalprøven på et af mine koncertforedrag og coachede mig efterfølgende. Det var en god oplevelse ! For det første er Kristian et menneske i hvis selskab man befinder sig godt. For det andet har han absolut talent for at analysere det du sidder og fyrer af på scenen. Han rammer lige ned i dét du godt ved du skal arbejde på, men på en blid måde, og med respekt for det menneske han kan se, du er.

Dernæst påpeger han ting du aldrig havde skænket en tanke. Og roser dig for det der ikke kan gøres bedre. Det er tydeligt at han er dybt forankret i musikbranchen – han har selv været der, dertil bruger han lidt af skuespilleren i sig til at forklare og eksemplificere. Så overbevisende at man kommer til at grine af sig selv.

Derfor kan jeg varmt anbefale Kristian !”

Mariamatilde Band

“Samarbejdet med Kristian omkring vores sceneoptræden, var en slags tiltrængt “parterapi” for vores lille band. Det var en stor hjælp at blive opmærksom på,- og få defineret vores roller i forhold til hinanden , og i kraft af det få nogle redskaber på scenen, hvorpå vi ku bakke hinanden bedre op. Det har været vigtigt for os som band, at blive sikre på hvor vi har hinanden i den sårbare situation det er at stå og optræde for en masse mennesker. – især da vi er 2 vidt forskellige artister i samme band:-)

Det var både grænseoverskridende og sjovt, og fik på en eller anden måde bragt os tættere på hinanden både musikalsk og personligt.”

Phønix

“Phønix har haft stor glæde af en workshop med Kristian Koch. Arbejdet omkring vores sceneoptræden var meget inspirerende og tankevækkende.

Kristian tager afsæt i musikerens personlighed og trækker ikke noget ned over hovedet på én, men samtidig formår han at skubbe lidt til dig, så du bliver motiveret i en ny retning. De idéer, der blev bragt på banen er nogle, som vi fortløbende kan arbejde med til vores koncerter, og vi mærker tydeligt en anderledes respons fra publikum.

-Og oveni hatten har Phønix faktisk fået det sjovere med hinanden på scenen efter mødet med Kristian Koch!”