Bruger du scenelys? Og bruger du det korrekt?

I videoen kommer jeg ind på, hvordan du skal placere dig i forhold til scenelyset.

I mit andet videoblog indlæg, kommer jeg med tips og tricks til scenelyset. I mine øjne tager mange musikere alt for let på scenelyset. De overser, hvor vigtigt det er i forhold til publikum og deres oplevelser af musikken.

Grunden til jeg kommer ind på lys i dette indlæg, skyldes at jeg fik en kommentar i forbindelse med, at jeg stillede 3 spørgsmål til mine modtagere af mit nyhedsbrev. Carsten A. skrev følgende: “For mig som koncert afvikler kan jeg godt tit savne at bands gør noget mere ud af deres koncerter. Det kan være ting som lyset…”

Har du et område, du godt kan tænke dig at blive klogere på, så skriv spørgsmålet længere nede i kommentarfeltet, så vil jeg forsøge at svare på det i min videoblog.

Indtil næste gang, må du have en rigtig dejlig dag
– og få nu givet nogle gode koncertoplevelser til dit publikum!

Mvh
Kristian Koch

Scenecoach og liveproducer Kristian Koch

Ps: Du er også mere end velkommen til at komme med konstruktiv kritik til min videoblog… ros er selvfølgelig også meget velkommen;0)