Overvejer du eller bruger du visuals?

God råd til visual og VJ. Hjælp til visuals

De fleste bands bruger visuals forkert. Hvorfor kommer jeg ind på i videoen.

Så er der blevet tid til mit tredje videoblog indlæg. Denne gang kommer jeg med et par gode råd til dig, der overvejer eller allerede bruger visuals. Flere og flere bands bruger visuals, men desværre bruger de sjældent visuals korrekt.

I videoen svarer jeg på et spørgsmål, jeg har fået fra Erik: “Jeg var til en koncert og befandt mig på siden af scenen. Min opmærksomhed blev konstant fanget af et digitalt scenetæppe. Det var så dominerende, at jeg først nu begynder at tænke på, hvor lidt af koncerten jeg egentligt så. Mit spørgsmål er hvordan h…… balancerer man effekter, så de understøtter og ikke stjæler fokus?”

Har du en kommentar eller et spørgsmål?

commentSå må du mere end gerne skrive det her på bloggen! Det er nemlig ud fra jeres skønne kommentarer og spørgsmål, jeg beslutter, hvad de kommende videoblogs skal handle om. Så fyr den bare af:0)

 

Indtil næste gang, må du have en rigtig dejlig dag
– og få nu givet nogle gode koncertoplevelser til dit publikum!

Mvh
Kristian Koch

Scenecoach og liveproducer Kristian Koch