Videoblog #5: Tøj

Har du også problemer med dit tøj?

Hvis Beatles gik op i deres tøj, så kan du også!

Ved du, hvad du skal have på af tøj, når du spiller koncerter? Har I som band styr på jeres scenetøj? Tror du også, at tøj er ligegyldigt og overfladisk?

Om dine svar er ja eller nej, vil jeg anbefale, at du ser min videoblog omkring tøj. Der er nemlig stor chance for, at lige præcis du, har brug for et input til din påklædning på scenen:0)

I min #5 videoblog kommer jeg med godt tips og tricks til din påklædning på baggrund af følgende kommentar, jeg har fået fra Lars: “Det kunne være interessant, hvis du kunne komme med nogle gode råd omkring påklædning og stil. Jeg undrer mig ofte over, at mange band ikke ser ud som om, at de har snakket sammen om emnet.

Brænder du også inde med et godt spørgsmål?

commentHvis du har et spørgsmål eller et lækkert input, så må du endelig fyrer den af kommentarfeltet nedenunder her! Hvis du gør, så får du et virtuelt kram fra mig:0)

 

Indtil næste gang, må du have en rigtig dejlig dag
– og få nu givet nogle gode koncertoplevelser til dit publikum!

Mvh
Kristian Koch

Scenecoach og liveproducer Kristian Kochtilmeld-dig-vores-nyhedsbrevx633xhoej

Bliv bedre på scenen som musiker - få styr på dit grej

Få mine 5 bedste grejtips, der vil gøre din performance på scenen som musiker meget bedre!

Få forklaringen bag hvorfor 5 simple grej tips kan forbedre din performance hurtigt og effektivt, så både du og publikum får en bedre koncertoplevelse.

Skriv dig op til mit nyhedsbrev, og du får min mini e-bog gratis.

* = Obligatorisk felt

2017-02-10T01:50:14+01:00

3 Comments

 1. Stig Gamborg 04/12/2015 at 11:03

  Hey Kristian.

  Jeg ved ikke om det ligger i periferien af dit felt, men jeg kunne virkelig godt tænke mig at høre lidt om, hvad man kan tænke over, gøre og lave af billig og kreativ tour/scene-produktion, som lige gør den ekstra forskel, når man står på scenen?

  De bedste hilsener,
  Stig

 2. Erik 04/12/2015 at 15:24

  Hej Kristian
  vi har investeret i ret meget lys og co2lignende effekter blast
  Nu har vi diskussioner om det at bruge en hazer, vel at mærke, en rigtig god pro udgave er en god investering eller om det kommer til at stjæle for meget opmærksomhed fra selve showet når lyset/Lyskeglerne fra lasere, spot og moving heads bliver synlige andre steder end det det peger på,
  Lige nu tænker jeg at det bliver en sand balance akt som er rigtig svær 🙂

  Mvh Erik

 3. Kristian Koch 04/12/2015 at 16:48

  Hej Stig.

  Det er ikke mit speciale, men jeg gør lidt i det. Men jeg kender én, som gør sig meget i det. Måske jeg skulle inviterer en gæst med i mine videoer:0)

  Erik: Det er super fedt, I bruger penge på lys! Det er aldrig en dum investering. Men du har fuldstændig ret i, at det kan være noget af en balanceakt:0)

  Så længe det ikke er for at kompenserer for dårlig performance, og det ikke fjerner for meget fokus fra musikken og jer, så skal det nok gå ;0)

  Ps. I kunne overveje at bruge lidt penge på en lysdesigner, der laver et design ud fra det lys I allerede har, frem for at I køber mere udstyr. Bare en tanke:0)

  /Kristian

Skriv en kommentar