Har du styr på dit alter ego?

David Bowie er i mine øjne kongen over alter egoer.

Alter ego handler i bund og grund om, at lave om på sig selv i forhold til sin privatperson. Det kan for mange artister være svært, da det ofte anses for at være finere at “være sig selv”. Men at “være sig selv” er ikke altid det bedste… for musikken.

Se bare David Bowie. Han formåede at udfordre den naturalistiske performance stil med stor succes.

At arbejde med et alter ego handler ikke om at være falsk – det handler om at gøre det rigtige for musikken.

Spørgsmålet, jeg besvarer i min #6 videoblog, kommer fra Stig. Han spørger kort og godt: “Kan du sige noget om performance som et alter ego/rolle?

Jeg elsker dine inputs!

commentJo mere du blander dig med spørgsmål og kommentar, jo gladere bliver jeg og alle de andre, som følger mit nyhedsbrev og min blog. Det er så inspirerende…i hvert fald for mig:0). Så bare fyr den af!

 

Indtil næste gang, må du have en rigtig dejlig dag
– og få nu givet nogle gode koncertoplevelser til dit publikum!

Mvh
Kristian Koch

Scenecoach og liveproducer Kristian Koch