Xolo Iceland coachet af Kristian Koch. Fulgt af PolitikenPolitiken fulgte bandet Xolo Island og jeg under en coaching session på Gimle i Roskilde i forbindelse med Karrierekanonen 2014. Det er der kommet en ret sjov artikel ud af, som er fyldt med gode råd omkring sceneoptræden!

Ting artiklen b.la. kommer ind på: [unordered_list style=”arrow”]

  • Hvorfor man ikke skal rende rundt på scenen, når musikken er afdæmpet?
  • Hvad er det publikum hører til en koncert?
  • Hvordan kan man leve sig mere ind i musikken, når man står på scenen?
  • Hvad siger publikum ofte, når de har haft en fed koncertoplevelse?

[/unordered_list]

Man skal passe på, hvad man siger omkring journalister

Artiklen lægger hårdt ud med et ret sjov citat fra undertegnede, hvor jeg siger, at forsangeren skal drikke en halv flaske vin, og så skal han hjem og øve sig foran spejlet. Gid jeg havde sagt whisky, så jeg kunne have fremstået bare en smule mere rock’n’roll:0) Jeg må hellere uddybe, så I ikke tror, at alkohol er vejen frem.

Det er ikke sjældent, at jeg beder en musikere om, at han/hun skal gå hjem og øve sig foran et spejl. For mig skal man øve sig på sit sceniske udtryk, ligesom man skal øve sig på sit musikske udtryk. Gør man det, undgår man at stå oppe på scenen og bruge unødvendigt energi på de forkerte ting. Men ærligt talt, så kan det være en smule grænseoverskridende de første par gange, man skal øve sig foran et spejl. Derfor har jeg til at vane, at spøge med, at det hjælper at starte med en halv flaske vin. Nok undskyldninger – nu til sagen. Læs artiklen fra Politiken og få en masse hands-on råd omkring sceneoptræden! Har du noget på hjerte, er du mere end velkommen til at dele her på bloggen!!

 

tilmeld-dig-vores-nyhedsbrevx633xhoej

Bliv bedre på scenen som musiker - få styr på dit grej

Få mine 5 bedste grejtips, der vil gøre din performance på scenen som musiker meget bedre!

Få forklaringen bag hvorfor 5 simple grej tips kan forbedre din performance hurtigt og effektivt, så både du og publikum får en bedre koncertoplevelse.

Skriv dig op til mit nyhedsbrev, og du får min mini e-bog gratis.

* = Obligatorisk felt